Nemčići izvrsni na županijskom natjecanju iz fizike 2019.

Na županijsko natjecanje iz fizike ove je godine bilo pozvano 17 učenika iz cijele županije. Boje naše škole branili su učenici Teo Čokonaj, 8. Razred i Karlo List, 7. razred pod vodstvom mentora Borisa Tonca.

Županijsko natjecanje iz fizike, koje se održalo u utorak 5. ožujka 2019. u Gimnaziji Fran Galović u Koprivnici bila je izvrsna prilika učenicima da procijene i ocijene svoje poznavanje fizike u odnosu na druge učenike, da steknu nove prijatelje i da se nadasve zabave i uživaju u računskim i praktičnim zadacima koji su stavljeni pred njih.

Učenici su nakon napisanog testa i odrađenog praktičnog rada željno iščekivali rezultate svoga rada. Naši učenici su postigli odlične rezultate. Tako je Teo Čokonaj ostvario izvrsno četvrto mjesto, a Karlo List je bio najbolji i podijelio je prvo mjesto s još jednim učenikom. Moramo napomenuti da je Karlov rezultat izvrstan i zbog toga što je on trenutno sedmi razred pa je za natjecanje morao naučiti gradivo fizike cijelog sedmog i pola osmog razreda.

Zahvaljujemo se našim učenicima na velikom entuzijazmu, volji i želji koju su pokazali rješavajući različite probleme iz fizike tokom puna tri sata koliko je trajalo natjecanje.

Čestitamo još jednom svim sudionicima na izvrsnim rezultatima i lijepoj promociji naše Škole kao i njihovom mentoru Borisu Toncu.

Image-13

Image-14