Članci

Državno natjecanje iz kemije 2020.

Učenik 8. razreda Karlo List na Državnome natjecanju u kategoriji osmih razreda osvojio je odlično 5. mjesto, pokazavši veliko poznavanje teorijskog i praktičnog djela kemije te jako dobro snalaženje i povezivanje sadržaja.

Natjecanje se sastojalo od dva pisana ispita svako u trajanju od 120 minuta. Razlike između bodova su jako male tako da je prvih pet učenika unutar 4 boda razlike. Zahvaljujemo se Karlu koji je uspješno predstavljao Školu na natjecanjima i nadamo se da će ostvarivati takve rezultate i dalje na Državnim natjecanjima i Kemijskim olimpijadama. Mentor učeniku je Goran Višak, prof.biologije i kemije.

 


 

U četvrtak, 12. studenog 2020. u Osnovnoj školi“Antun Nemčić Gostovinski“ Koprivnica održano je Državno natjecanje iz kemije za školsku godinu 2019./2020, uz poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera. Državno natjecanje se trebalo održati u Vinkovcima, ali zbog epidemioloških razloga to nije bilo moguće pa je svaki učenik koji se plasirao na državno natjecanje , pisao ispit u matičnoj školi.

Nakon provedenih županijskih natjecanja krajem rujna, na Državno natjecanje je pozvan učenik Karlo List u kategoriji osmih razreda s jednim od najboljih rezultata u državi. Mentor učeniku je Goran Višak. Natjecanje se sastojalo od dva dijela ispita, svaki ispit u trajanju od 2 puna sata, na kojima je Karlo povezivao naučeno praktično i teorijsko znanje iz kemije. U iščekivanju rezultata i ljestvica, zahvaljujemo se Karlu što je uspješno predstavljao našu Školu na natjecanju. Nadamo se da će Karlo u srednjoj školi nastaviti nizati takve rezultate na Državnim natjecanjima i Kemijskim olimpijadama.

Goran Višak, prof.

list ravnateljica

mentor