Škola će na  mrežnim stranicama  objavljivati sve informacije s odgovarajućim rasporedom i poveznicama (linkovima) na virtualne učionice. 

Radi kvalitetnog komuniciranja roditelji su umreženi u grupe s razrednicima svoje djece. 

Uskoro ćemo objaviti vodič i upute te adrese putem kojih će se učenici logirati u virtualne učionice. Tijekom rada u virtualnim učionicama važe odredbe Kućnog reda te odgovornog  komuniciranja na internetu.

Nastava na daljinu započinje od ponedjeljka u Istarskoj županiji, a kod nas od srijede. Do tada ćemo testirati naše resurse i komunikacijske putove. Budući da i većina zemalja Europske unije organizira nastavu putem interneta za očekivati je da će možda ponekad biti poteškoća s logiranjem na stranice i virtualnu učionicu. Ljubazno vas molim za strpljenje i upornost jer i u ovim izvanrednim okolnostima ipak održavamo kontinuitet nastave. 

Sve informacije ćemo dnevno ažurirati pa vas molim da pratite mrežnu stranicu škole.

Roditelji su dužni obavijestiti školu ukoliko ne mogu osigurati siguran boravak djeteta kod kuće. Sukladno nacionalnim uputama, a radi sigurnosti djece i zaposlenika, potrebno nas informirati o eventualnom prethodnom boravku djeteta na području u kojem je raširena epidemija.

Škola će osigurati prihvat učenika razredne nastave koje roditelji nisu u mogućnosti ostaviti pod nadzorom kod kuće. Ti učenici će u školi pratiti nastavu na programu HRT 3. Dakle, za njih neće biti organizirana nastava, nego će pratiti obrazovni program na televiziji ili će sudjelovati u nastavi na daljinu uz praćenje učitelja.

Tijekom trajanja nastave na daljinu neće biti organiziran autobusni prijevoz.

Ova nam je prvo iskustvo cjelokupne nastave na daljinu no mi Nemčići zajednički ćemo prebroditi i ovaj izazov.

Zahvaljujem svim zaposlenicima škole koji su u vrlo kratkom roku izvršili postavljene zadatke na dobrobit djece. Radujem se budućoj suradnji s novim tehnologijama. Srdačan pozdrav i čuvajte zdravlje, mi smo tu za vas.

U privitku možete pročitati obraćanje ministrice ravnateljima.

Privitak: Obraćanje ministrice ravnateljima.pdf

Ravnateljica

Gordana Gazdić-Buhanec, mag.biol.