Na početku su pozdravni govor za sve prisutne održali naša ravnateljica Gordana Gazdić-Buhanec i voditelj projekta Shahidul Islam.

Osvrt na radionice u okviru programa "Uskoči u vlak za bolji svijet" u Knjižnici i čitaonici "Fran Galović" Koprivnica predstavila je Danijela Petrić.

Socijalne pedagoginje Renata Tišler (OŠ "Fran Koncelak" Drnje) i Mihaela Telebar (OŠ "Antun Nemčić Gostovinski") prezentirale su svoj osvrt na projekt. 

Uslijedila je konstruktivna rasprava u svrhu održivosti projekta na kojoj su sudjelovali: naša ravnateljica, ravnatelj OŠ "Fran Koncelak" Drnje Ivan Pikivača, roditelji uključeni u program "Poticajno roditeljstvo" (Miro Oršuš, Dijana Zorčić, Silvija Galić i Martina Oršoš), učiteljice (Jelena Sabolić, Ines Fajdetić i Blažica Lenardić) i socijalne pedagoginje koje su provodile radionice u okviru programa "Poticajno roditeljstvo", učiteljice učenika prvog razreda koji su s roditeljima završili navedeni program (Jelena Sabolić i Ines Fajdetić), zamjenik župana Ratimir Ljubić i predsjednik Udruge Roma "Korak po korak" Franjo Horvat.

Raspravi su se priključili i gosti: ravnatelji i stručni suradnici susjednih škola koji se susreću s istim ili sličnim izazovima, djelatnici Centra za socijalnu skrb, pročelnica Grada Koprivnice Ana Mlinarić i viša savjetnica u samostalnom sektoru za obrazovanje nacionalne manjine u MZO Ermila Pozaić. Okrugli stol je moderirao gdin. Shahidul Islam.

Zaključni govor održala je naša ravnateljica Gordana Gazdić-Buhanec.

logo1

--

Mihaela Telebar
mag.paed.soc.
Osnovna škola "Antun Nemčić Gostovinski" Koprivnica

20200122 121802

20200122 123933

20200122 123936

20200122 125617