Školska sportska natjecanja u veljači 2020.

I u drugo polugodište školske godine 2019./2020. krenuli smo aktivno te nastavili sa sportskim natjecanjima na međuopćinskoj i županijskoj razini.

Domaćin međuopćinskog natjecanja u rukometu bila je OŠ “Đuro Ester ” Koprivnica, a igralo se u dvorani Srednje škole. U ženskoj i muškoj konkurenciji nastupile su po tri ekipe: OŠ ”Braća Radić” Koprivnica, OŠ ”Đuro Ester” Koprivnica i OŠ ”Antun Nemčić Gostovinski” Koprivnica.

Učenice naše škole Sara Banfić (5.a), Gabrijela Markota (5.b), Antonia Novak (5.b), Katja Gregurić (5.c), Vanessa Lengelić (5.c), Eva Zagoršćak (5.c), Ela Radiček (6.a), Melani Manojlović (6.c), Dora Ferčec (6.d), Deona Pribanić (8.a) i Lorena Dautanec (8.c) osvojile su 2. mjesto. Prvu utakmicu igrale su protiv učenica OŠ ”Braća Radić” i izgubile rezultatom 9:29, dok su u drugoj utakmici pobjedile ekipu OŠ ”Đuro Ester” rezultatom 7:4.

U muškom dijelu natjecanja učenici naše škole bili su uspješni u obje utakmice. U prvoj utakmici pobjedili su ekipu OŠ ”Braća Radić” rezultatom 29:13, a u drugoj utakmici bili su bolji od ekipe OŠ ”Đuro Ester” rezultatom 29:17. Time su osvojili 1. mjesto i plasirali se na Županijsko natjecanje koje će se održati u ožujku u Križevcima.

Za OŠ ”Antun Nemčić Gostovinski” natjecali su se: Fran Keser (6.d), Roko Šimunović (6.d), Ivan Pranić (7.a), Petar Golčić (7.b), Antun Đuranek (7.b), Šimun Švenda (7.b), Fran Premec (7.c), Šimun Jalšić (7.c), Filip Đurđina (7.d) i Matej Ivačić (8.a).

 Rukomet1

Rukomet2

Rukomet3

Rukomet4


 

Nakon osvojenog prvog mjesta na međuopćinskom natjecanju u badmintonu, učenici naše škole Josip Šimunić, Šimun Švenda, Antun Đuranek i Patrik Bračko (svi 7.b) sudjelovali su na Županijskom natjecanju školskih sportskih društava koje se održalo u OŠ Gola 7. veljače 2020.

Osvojili su ekipno 2. mjesto.

U muškoj konkurenciji natjecale su se 3 ekipe: ŠSD ”Prekodravac” Gola, ŠSD ”Reka” Gornja Rijeka i ŠSD ”ANG” Koprivnica.

Rezultati natjecanja:

  1. kolo: ”Prekodravac” – ”Reka”    0:3
  2. kolo: ”ANG” – ”Prekodravac”    3:0
  3. kolo: ”Reka” – ”ANG”              3:0

Badminton1

Badminton2


 

Županijsko natjecanje školskih sportskih društava u košarci za djevojčice održano je 13. veljače 2020. u Križevcima, u organizaciji OŠ Sveti Petar Orehovec.

Na natjecanju su sudjelovale tri ekipe: OŠ prof. Franje Viktora Šignjara Virje, OŠ Sveti Petar Orehovec i OŠ ”Antun Nemčić Gostovinski” Koprivnica.

Za našu školu natjecale su se: Anela Kovač (5.d), Ana Šimunija (6.a), Leonarda Jurković (6.c), Loris Zelenko (7.b), Deona Pribanić (8.a), Lorena Dautanec (8.c) i Nika Jarnjak (8.c).

U vrlo jakoj konkurenciji naše učenice su odigrale dvije utakmice, u obje utakmice su izgubile te osvojile 3. mjesto.

Kosarka1

Kosarka2

Kosarka3

 

 

                                                                                               Voditeljica ekipa:

                                                                                               Danijela Šimek,

                                                                                               učiteljica TZK