Poštovani roditelji prvašića,

kako biste sigurno i spremno krenuli u prvi razred, obavještavamo vas o provedbi liječničkog pregleda djece za upis u prvi razred osnovne škole u školskoj godini 2020./2021.

Liječnički pregledi za djecu koja su se nalaze na popisu OŠ „Antun Nemčić Gostovinski“ Koprivnica obavljat će se od 25. svibnja do 3. lipnja 2020. godine po pozivu koji ćete dobiti na kućnu adresu.

Liječnički pregledi djece održat će se u školskoj ambulanti, Zavod za javno zdravstvo, Trg Tomislava dr. Bardeka 10/10, Koprivnica (zgrada stare Interne ), I. kat, kod Andreje Kos Milkić, dr. med.

Na pregled treba donijeti:

-       poziv za pregled

-       zdravstvenu iskaznicu

-       OIB

-       iskaznicu imunizacije odnosno cjepnu knjižicu (bijela ili plava knjižica u kojoj su zabilježena cjepiva koje je dijete primilo od rođenja do polaska u školu) ili ispis cijepljenja iz pedijatrijskog kartona

-       ispunjen upitnik za roditelje (koji ćete dobiti sa pozivom)

-       dodatnu dokumentaciju ukoliko postoji ( povijest bolesti u slučaju da dijete ima kronične bolesti ili zdravstvene teškoće, nalazi logopeda i/ili psihologa, Rješenje o tjelesnom oštećenju, mišljenje predškolske ustanove)

VAŽNO: Pri dolasku na pregled potrebno je pridržavanje određenih mjera zaštite od zaraze COVID-19. Zbog navedenog molimo sve da se pridržavaju sljedećeg

-       na pregled sa djetetom dolazi samo jedan roditelj i nitko drugi u pratnji

-       doći točno na termin i ne zadržavati se nakon pregleda

-       prije pregleda roditelj će za sebe i dijete ispuniti izjavu da nisu prema svom saznanju bili u riziku od zaraze koronavirusa

-       nemojte dolaziti na pregled ako dijete ili roditelj u pratnji ima simptome respiratorne bolesti ili povišenu temperaturu nego nas kontaktirajte telefonom radi dogovara za naknadni termin pregleda.

Utvrđivanje psihofizičkog stanja djeteta koje provodi Stručno povjerenstvo škole za sada se još neće provoditi zbog izvanredne situacije pandemije koronavirusa. Upute o načinu i vremenu njihova provođenja škola će objaviti nakon što zaprimi službenu obavijest Ministarstva znanosti i obrazovanja.

Informacije o terminu upisa u prvi razred pratite na web stranici škole.

 

RAVNATELJICA:

Gordana Gazdić-Buhanec, dipl. ing. biol.