Sretan vam put, dragi partneri!

Zadnjeg dana susreta u subotu, 15. prosinca 2018., tijekom Tjedna mobilnosti u OŠ „Antun Nemčić Gostovinski“ prisjetili smo se tjedna za nama i testirali smo što smo upamtili i naučili o hrvatskoj i podravskoj kulturnoj baštini. Poslužili smo se platformom Kahoot koja je IKT alat za izradu kviza znanja jer je druga glavna tema projekta „Znam odakle sam“ uporaba IKT alata u redovnoj nastavi te u provedbi školskih projekata.

Pitanja su obuhvatila gotovo sva događanja tijekom tjedna mobilnosti, od posjeta Podravki, preko radionice o glagoljici i vezenja kravate, posjeta Hlebinama pa do zagrebačkog adventa koji smo posjetili u petak, 14. prosinca 2018. Kviz su posebno odigrali učenici, a potom i učitelji podijeljeni po zemljama. U oba kruga pobijedili su predstavnici naše škole i države, dok su nam Španjolci i Mađari bili za petama.

Preostalo zajedničko vrijeme iskoristili smo da pogledamo fotogaleriju koju su tijekom tjedna vrijedno prikupljali školski novinari i učitelji i tako se prisjetimo simpatičnih trenutaka koje je uhvatio objektiv fotoaparata.

Za kraj susreta počastili smo ih trgancima s vrhnjem koje rado jedemo ovdje u Podravini, a nakon obroka pozdravili smo se s gostima i otpratili ih uz želje da se uskoro ponovno sretnemo na sljedećoj mobilnosti učenika i učitelja koja će biti u ožujku na grčkoj Kreti. Veselimo se, a njima želimo sretan povratak kući!

 

   logo-sluzbeni             I know-logo

 

                                                           Ova publikacija odražava isključivo stajalište autora publikacije i

                              Komisija se ne može smatrati odgovornom prilikom uporabe informacija koje se u njoj nalaze.

 

Logo-europska unija   Logo-agencija za mobilnost i programe EU     Logo-Erasmus

 

 

IMG 20181215 094648

IMG 20181215 094835

IMG 20181215 095329