Posjet predstavnika Osnivača

U četvrtak, 17. sječnja 2019. gradski dužnosnici, gradonačelnik Mišel Jakšić i zamjenica gradonačelnika Melita Samoborec u pratnji pročelnika Službe ureda gradonačelnika Daria Jembreka, posjetili su našu školu.

Ravnateljica Gordana Gazdić Buhanec se zahvalila na posjetu te interesu koji Grad Koprivnica posvećuje radu i potrebama škola. Tijekom jednosatnog radnog sastanka sažeto je izvijestila o realizaciji školskih aktivnosti u protekloj te o planiranom programu i aktivnostima za 2019. Godinu. Sastanak se održao u EU kutku koji je jedan od velikih ishoda KA1 projekta Perpetuum mobile u okviru programa Erasmus+. Pohvalno se izrazila i o netom završenim EU projektima koje je škola realizirla u partnerstvu s Gradom i samostalno. Osvrnula se i na netom završenu mobilnost u okviru Erasmus+ KA2 projekta I know where I am from tijekom koje je škola u zajedništvu s roditeljima naših učenika ugostila učenike i učitelje iz pet europskih zemalja. Projekt će trajati do 20120. Izrazila je i zahvalnost za sustretljivost i pomoć koja nam je pružena širom županije i šire. Najavila je nastavak aktivnosti potaknutih EU projektima te planove za nove.

Također je predstavila i rad Male koprivničke škole keramike, voditelj Dragutin Ciglar, za koju postoji sve veći interes učenika. Razgovaralo se i partnerstvu na projektu Botaničke zbirke u sklopu škole te o potpori učenicima pri odlasku na europsko natjecanje u robotici u Hanoveru. Gradonačelnik je prepoznao projekte kao vrijedne I obećao poduprijeti projekte u okviru mogućnosti Grada.

IMG 8528

IMG 8522

IMG 8523

IMG 8524

Autorica fotografija: Dijana Radotović