Početak nastave u II. polugodištu školske godine 2020./2021.

Dragi učenici, poštovani roditelji,

nastava u 2. polugodištu počinje 18. 1. 2021.  Ministarstvo znanosti i obrazovanja donijelo je odluku da će se nastava za učenike razredne nastave (1. - 4. razreda) održavati u školi, a za učenike predmetne nastave (5. - 8. razreda) na daljinu.

RAZREDNA NASTAVA

U jutarnju smjenu prvog dana nastave dolaze učenici 2. i 4. razreda, a u poslijepodnevnu učenici 1. i 3. razreda. Učenici putnici u školu dolaze autobusima prema rasporedu vožnje iz prvog polugodišta. Epidemiološke mjere iz prvog polugodišta još su uvijek na snazi pa molim sve da ih se pridržavaju.

Učenike nižih razreda će u ponedjeljak dočekati njihova učiteljica i prvi nastavni sat održati edukaciju o postupanju u slučaju potresa. Nakon pripreme djece, razredi će imati vježbe evakuacije tijekom idućih dana i mjeseci kako bi postale rutina u slučaju stvarne potrebe.

PREDMETNA NASTAVA

Za učenike 5., 6., 7. i 8. razreda nastava će se odvijati na daljinu u virtualnim učionicama na platformi Teams prema postojećem rasporedu sati. Učitelji će lekcije/zadatke postaviti u virtualnu učionicu svaki dan do 12 h, a učenici će imati obvezu učitelju poslati riješene zadatke istog dana do 19 h. Iznimka su mini projekti, prezentacije i sl. za što će učenici imati zadani rok. Detaljne upute učenici će dobiti od svojih razrednika i predmetnih učitelja.

Veselimo se povratku malih Nemčića u školske klupe, a s nestrpljenjem očekujemo i velike.

Nemčići, čuvajte se i sretno!

Zaposlenici i ravnateljica Gordana Gazdić-Buhanec, mag.biol.