Vijeće roditelja

Sport u siječnju 2020.

Učenici 5. i 6. razreda osvojili 3. mjesto na memorijalnom turniru „Prof. Branimir Jedvaj“

Na ovogodišnjem izdanju memorijalnog turnira „Prof. Branimir Jedvaj“, koja se tradicionalno održava u sklopu Zimske lige, naši su učenici nastupali u kategorijama mlađih (5. i 6. razredi) i (7. i 8. razredi). Samo natjecanje održavalo se u dvorani Srednje škole u Koprivnici, a igralo se od 21. i 22.12.2019. te završnica natjecanja 4.1.2020. i 12.1.2020.

U kategoriji starijih pionira odigrane su 3 utakmice uz omjer 1 pobjeda te 2 neriješena ishoda te je osvojeno 2. mjesto koje nažalost nije bilo dovoljno za plasman u polufinale. Za starije pionire ŠSD „ANG“ nastupli su: Vinko Wolf, Filip Lovreković, Anamari Bošnjak, Krisitijan Katalenac, Fran Doležan, Fran Tušek, Stjepan Dedi, Filip Toth.

U kategoriji mlađih pionira naši su učenici u 2 utakmice ostvarili 2 pobjede te osvojili 1. mjesto i plasman u polufinale protiv NK Podravina. Polufinalni susret izgubili su 0:2 i ušli u borbu za brončanu medalju sa ekipom NK Slaven Belupo 2. U susretu za 3. mjesto nije bilo golova te se pobjednik odlučio boljim izvođenjem sedmeraca. Naši su učenici pokazali maksimalnu koncentraciju i mirnoću te zasluženo osvojili 3. mjesto. Za mlađe pionire ŠSD „ANG“ nastupli su: Filip Toth, Petar Jagić, Danko Unger, Roko Šimunović, Filip Jakupi, Noah Samuel Špičak, Tibor Mežnarić, Emanuel Bunić, Sven Džendžo i Karlo Jukić.

Voditelj:

Hrvoje Kodrić, mag.cin

jedvaj turnir

jedvaj turnir1

jedvaj turnir2

jedvaj turnir3


 

 

Šahisti na Državnom natjecanju!

17. siječnja 2020. godine učenici naše škole Pavao Bunić (4.c), Emanuel Bunić (6.c), Jan Horčička (6.c), Matej Zadro (7.a), i Josip Koštić (8.b) osvojili su naslov pobjednika na županijskom natjecanju ŠSD-a Koprivničko-križevačke županije u šahu te se plasirali među 24 najbolje škole u Hrvatskoj. Natjecanje se održalo u Sv. Ivanu Žabnu, u organizaciji OŠ Grigor Vitez, a osim naše škole nastupale su OŠ Đurđevac i OŠ Vladimir Nazor Križevci.

Ovogodišnje Državno prvenstvo održati će se u Trogiru, a naši će učenici pokušati obraniti naslov državnih prvaka koji su osvojili prošle godine u Vinkovcima.

Rezultati natjecanja:

OŠ Vladimir Nazor Križevci – OŠ Antun Nemčić Gostovinski Koprivnica 1:3

OŠ Đurđevac – OŠ Vladimir Nazor Križevci 1:3

OŠ Antun Nemčić Gostovinski Koprivnica - OŠ Đurđevac 3:1

Voditelj:

Hrvoje Kodrić, mag.cin.

sah1

sah2

sah3

sah4

sah5


 

 

Županijsko natjecanje u plivanju 2020.

Na gradskim bazenima “Cerine” u Koprivnici 15. siječnja 2020. održano je Županijsko natjecanje školskih sportskih društava u plivanju za učenike i učenice osnovnih škola.

Na natjecanju su sudjelovali učenici i učenice osnovnih škola: ”Braća Radić”, ”Đuro Ester” i ”Antun Nemčić Gostovinski”.

Učenice naše škole Lorena Dautanec (8.c), Viktorija Slavić (8.d), Petra Kovačević (7.d), Neva Seleš (7.d), Dora Ferčec (6.d), Dora Fucak (5.b), Isabella Victoria Švegović (5.b), Klara Fucak (3.b) i Maja Lorena Švegović (3.b) osvojile su ekipno treće mjesto.

U muškoj konkurenciji učenici naše škole u sastavu Luka Jovanović (8.a), Paolo Puljko (8.b), Juraj Jukić (8.d), Marko Franjo (7.b), Jakov Buhinjak (6.a), Karlo Jukić (6.a), Stipe Todorić (6.b) i Viktor Lovreković (6.d) osvojili su ekipno drugo mjesto.

Voditeljica: Danijela Šimek,

                                                                                                   učiteljica TZK

Plivanje1

Plivanje2