Održan 1. okrugli stol u sklopu projekta „Knowledge Well“

Logo-KnowledgeWell2

 

U organizaciji Grada Koprivnice, vodećeg partnera u projektu „Knowledge Well“, 26. studenoga 2020. održan je prvi online okrugli stol za učitelje i stručne suradnike iz koprivničkih osnovnih škola, osnovne škole iz grada Heviza te osnovne škole Mihály Sztárai iz Pečuha.

 Projektom „Knowledge Well“ u koprivničkim će se osnovnim školama uspostaviti tri adekvatno opremljena i kompetentna centra izvrsnosti u području prirodnih, društvenih i tehničkih znanosti, čime se stvaraju uvjeti za provedbu kvalitetnih obrazovnih programa koji uvelike nadilaze zakonski propisane osnovnoškolske obrazovne standarde.

U našoj se školi unutar prirodnih znanosti razvijaju biologija i kemija.

Cilj prvog okruglog stola bio je definirati smjernice za razvoj programa za rad s izvrsnim učenicima te razmijeniti ideje za razvoj programa. Programi neće biti jednaki pa je bilo potrebno uskladiti glavne teme, metodologiju rada i načine vrednovanja dobivenih ishoda.

Na drugom okruglom stolu, koji organiziraju partneri iz Pećuha, razradit će se zajedničke točke unutar svakog programa koji razvijamo.

Valentina Kancijan

 

naslovna Knowledge Well