Županijsko natjecanje iz matematike 2023.

Nemčići najbolji iz matematike u županiji!

Županijsko natjecanje iz matematike i ove je godine održano u OŠ Kloštar Podravski, a na njemu je sudjelovalo 11 naših učenika u svim kategorijama za osnovnu školu.Nemčići su ostvarili izuzetan uspjeh osvojivši 4 prva mjesta, jedno drugo, a troje ih je osvojilo treće mjesto. Učenici su pokazali kako se trud, marljivost i upornost itekako isplati što je vidljivo po rezultatima, a ujedno su i motivatori u svojim razredima.

zupanijsko-matematika

U kategoriji četvrtih razreda natjecalo se 6 malih Nemčića, a najuspješniji u Koprivničko-križevačkoj županiji bio je Pavle Bači osvojivši 1. mjesto. Mentorica mu je Suzana Hergotić isto kao i učenicima koji su podijelili 3. mjesto, a to su Leon Filip Razman, Elena Večenaj i Ivan Zagrajski. U istoj kategoriji odlični su bili i Borna Vizjak osvojivši 6. mjesto, mentorica Natalija Sočev, te Paula Lovasić na 8. mjestu s mentoricom Dubravkom Piščević.

Među učenicima petih razreda natjecala se Maria Milanović Vugrač te osvojila 1. mjesto. Njena mentorica je Željka Hanžek.

U kategoriji šestih razreda imali smo dva predstavnika koji su osvojili prva dva mjesta. Najuspješniji među vršnjacima na 1. mjestu je Mislav Vizjak, mentor Hrvoje Šelimber. Grgur Zagrajski osvojio je 2. mjesto, mentor Vladimir Bermanec.

Josip Sušilović je u kategoriji sedmih razreda također osvojio 1. mjesto, mentorica mu je Željka Hanžek, dok je u kategoriji osmih razreda Petar Benotić osvojio 6. mjesto, mentor Hrvoje Šelimber.

         Ovih dana stigli su rezultati revizije državnog povjerenstva te očekujemo poziv za Državno natjecanje učeniku Mislavu Vizjaku koji ima 2. rezultat u Hrvatskoj u kategoriji šestih razreda.

Čestitamo svim učenicima i mentorima te smo ponosni na vrhunske rezultate naših učenika na ovom zahtjevnom natjecanju!