Božićni štand 2022.

Dana 21.12.2022. vrijedni zadrugari realizirali su još jedan božićni štand u školi. I ove su nam godine pomogli učenici Kulturno-kretivnog inkubatora sa svojom voditeljicom Helenom Balaško te male, ali vrijedne ruke učenika nižih razreda sa svojom učiteljicom Ljupkom Mihailović.

Posjetio nas je velik broj učenika i djelatnika škole koji su svojom kupnjom podržali naš rad, ali i pohvalili naše proizvode.

Svima od srca hvala!

učiteljica Martina Hegedušić

2

3

4

5

666. rođendan Grada Koprivnice

Dana 5.11.2022. učenička zadruga „Nemčićevi suncokreti pridružila se proslavi Dana grada. Kako se glavni gradski trg još uvijek preuređuje, škole, udruge i glazbeno-scenski program odvijali su se u parku te u Nemčićevoj i Esterovoj ulici. Zadrugari su na izložbeno-prodajnom štandu pokazali proizvode koje smo izradili i promovirali na državnoj smotri zadruga u Vinkovcima: labelo, držače lučica, nadstolnjak od jute, privjeske od epoksi smole. Izradili smo i privjeske od ukrasnog konopca i magnetiće na dravskom kamenu, a Kulturno-kreativni inkubator izradio nam je mirišljave bombice za kupanje.

Veliku podršku dobili smo i od naših malih prijatelja, učenika 4.c razreda i njihove nastavnice Suzane Hergotić. Oni su prezentirali svoj zanimljiv rad: Poučni straničnik - Moj grad i povijesne činjenice o gradu. Hvala im na podršci!

Uz vrijedne zadrugare, koji su kao i obično odlično promovirali našu školu, uređenju štanda i proizvoda posvetile su se Jelena Sabolić, voditeljica Malih zadrugara i Helena Balaško, voditeljica Kulturno-kreativnog inkubatora.

Hvala svima koji su i ovog puta izrazili podršku i pohvalili naš rad!

Učiteljice: Jelena Sabolić, Helena Balaško, Martina Hegedušić

1

Slika preuzeta: https://koprivnica.hr/novosti/bogatim-i-veselim-programom-koprivnicanke-i-koprivnicanci-proslavili-rodendan-svojeg-grada/

 

2

3

4

5